Landbrugsplast til siloer og markstakke

Leder du efter en bedre landbrugsfolie, så stop her!

Mange mælkeproducenter stiller større og større krav til landbrugsfolien. Med Megaleen er det lykkedes VisscherHolland at leve op til de krav. Og med MegaplastPower klart at overgå dem.
MegaplastPower har nogle bemærkelsesværdige innovative egenskaber.

De høje foderpriser har også gjort det interessant med kvaliteten af den landbrugsfolie, man anvender til afdækning af sine ensilage-stakke eller i køresiloen. VisscherHolland producerer landbrugsplast efter de strengeste krav til kvalitet og styrke.

MegaCombi

MegaCombi er vores Premium-produkt fordi: MegaplastPower og MegaBarrier produceret hver for sig, men rullet på den samme rulle til dig.
Kæmpe arbejdsbesparelse og den bedste dækning af ensilage overhovedet.

MegaplastPower

Den absolut stærkeste plast uden brug af genbrugsplast, men fremstillet af specielle råvarer, der sikrer denne fantastiske styrke og smidighed.

Megaleen

Megaleen – En stærk standardplast med et minimum af genbrug i 0,15 mm tykkelse. Fås i 6, 8, 10, 12, 14 og 16 meters bredde i storruller på 400 meters længde og i små ruller på 50 meter.

MegaBarrier

MegaBarrier er en ny-udviklet vakuumfolie i tråd med den nyeste viden.

Vakuumfolie Topseal

Vakuumfolie Topseal  – Vakuumfolie er en tynd transparent folie, som lægges på ensilagen umiddelbart efter sammenkøring i siloen og giver herved en optimal beskyttelse af ensilagen.

Leveres i 8, 10, 12, 14, 16, 18 og 20 meters bredde i ruller på 50 meter eller 200 meter.

Meganyl net

Meganyl-net beskytter mod fugle, vildt, nedfaldende grene og andre påvirkninger udefra. Meganyl-net holder i mange år, og gør ensilageafdækningen komplet.
Lagerføres i størrelserne 10×12, 8×15 og 12×15 meter, men kan leveres i andre specifikke mål.

Meganyl sandsække

Meganyl sandsække – kraftig sandsæk med bærehåndtag og indsyet lukning. Fyldes med sand. Den mest optimale sikring af din ensilage. Leveres i pakker a 50 sække.

Ensileringsmiddel

Betydningen af godt foder er kendt af enhver mælkeproducent.
Mindre kendt er, at der ved normal ensilering er op til 10% tørstoftab.

Easyrol foliestativ

Med et Easyrol foliestativ får du styr på dine plasticruller – let at flytte ud og ind, når det skal bruges. Og sikkert i brug – der er låsemekanisme, der sikrer, at du ikke taber en rulle. Og dermed beskadiger den!

Det siger vore kunder

Signe Givskov og Christian Pihl Jensen

På Langeland, – nærmere bestemt i Ormstrup ved Humble, bor ægteparret Signe Givskov og Christian Pihl Jensen.

De driver I/S Pihl, hvor Christians far er blevet syg, med 140 jerseykøer og et markbrug på 130 ha. På I/S Pihl har man gennem en del år brugt MegaplastPower fra Compex til at dække med, men nu bruger de MegaCombi og har gjort det både i 2017 og nu igen i år.

”Og det gør vi, fordi MegaCombi er meget stærk (det vidste vi fra MegaplastPower) og den nye MegaBarrier, som er vakuumfolien i MegaCombi, er næsten lige så stærk som en almindelig sort plastic” siger Christian. ”Vi kan trække den nye vakuumfolie på plads, fordi den er så stærk”.

”Det gør, at vi nu alene to kan dække vores ensilagestakke uden at skulle ud og hente forstærkning” siger Signe. Men appellerer også til, at en nybegynder lige ser videoen på www.compex.dk

Og så er vi begyndt at få leveret vore mineraler fra Compex.  Og det har vi haft gode resultater med. Og vi bestiller i afpasset sækkestørrelse.

Hos Raunhøj Dairy I/S i Spørring, der drives af Per og Christian Therkildsen, har vi selvfølgelig brugt plastic fra forskellige udbydere gennem årene, men de sidste par år fra Compex.

Raunhøj I/S omfatter 320 økologiske Holstein-køer med en ydelse på 11.500 kg EKM og et markbrug på 400 ha og så lidt maskinstation. Raunhøj Dairy I/S er kendt viden om for deres store interesse for kvægavl og dermed også på udstillinger med masser af hædersbevisninger for de opnåede resultater.

”Vi har konstateret den fantastiske styrke i MegaplastPower, så den bruger vi med et lag på de stakke, hvor vi ikke finder det nødvendigt at bruge vakuumfolie. Og de stakke, hvor vi vil bruge vakuumfolie på, anvender vi MegaCombi, – den geniale løsning med barrierefolie og MegaplastPower på samme rulle. Barrierefolien her er MegaBarrier, der også forhindrer ilt-indtrængning og som er meget stærk.

”Den holder til at trækkes på plads”.

”MegaCombi-løsningen er meget arbejdsbesparende, da begge folier er med i en arbejdsgang”.

”Og så sparer vi jo et lag sort plastic i forhold til tidligere. Da brugte vi to lag sort og underlagsfolie. Og i fremtiden kan vi få MegaplastPower op til 32 meter i bredden”.

Christian Therkildsen